Kraamzorg
Joyce van Schie


Reviews over Kraamzorg Joyce van Schie

21 berichten op 5 pagina's
Sharonne
19-06-24 15:41:27
Lieve Joyce, nogmaals zo onwijs bedankt voor je goede zorgen in onze kraamweek. Zo relaxed en gezellig. Door jou hebben wij helemaal kunnen genieten van onze zoon en hebben wij heerlijk op een roze wolk kunnen zitten. Heel veel liefs, van ons!
Alinda G
19-06-24 10:56:31
Joyce heeft veel voor mij betekend in de kraamtijd. Ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak! Ze was erg behulpzaam en gaf goede informatie en steun. Het had niet beter gekund.
Romy Visser
05-06-24 08:01:07
Lieve Joyce! Wat en geweldige week heb je ons gegeven! Je hebt mij en kleine Cruz zo goed verzorgd! Door jou wist ik meteen als mama wat ik moest doen en haalde mijn onzekerheden weg!
Je bent en topper en je weet wat je doet!
Dikke kus
Sylvia De Boer
21-05-24 14:31:15
Lieve Joyce,
Wat een geluk dat je bij ons kon komen in deze drukke tijd! Door jou aanwezigheid, hulp en expertise heb ik een super fijne kraamweek gehad en heb ik echt kunnen genieten van de kleine. Ook het badje met haar zus was echt een super ervaring.
Bedankt voor zelfvertrouwen dat je me hebt gegeven als kersverse moeder, ook toen mijn vriend een paar dagen weg moest.
Je bent een harde werker met een positieve vibe en een goed gevoel voor humor. Het is dat een tweede er niet in zit, maar anders… ;)
Michelle Gerlofsma
21-05-24 09:12:51
Waar moet ik beginnen? Lieve Joyce, jij hebt opnieuw van onze kraamweek zo’n fijne week gemaakt. Het huis is nog steeds een beetje stil zonder jou. Na onze ervaring met ons eerste kindje kon ik niet wachten om jou te bellen en te vertellen dat ik opnieuw zwanger was. Je bent een rustig en warm persoon en dat beide vind ik heel erg prettig tijdens de kraamweek. Ook voor ons eerste zoontje ben je zo lief en geduldig. De heerlijke bakjes fruit en goede zorgen, ik heb er dit keer optimaal van kunnen genieten en zou iedereen zo’n lieve kraamverzorgster toe wensen. Bedankt voor alles, ik zal het nooit vergeten en hoop stiekem je ooit nog een keer te kunnen bellen ;)
Tonen: 5  10   20