Kraamzorg
Joyce van Schie


Reviews over Kraamzorg Joyce van Schie

23 berichten op 2 pagina's
Iris A
19-07-24 23:39:55
Het was een superfijne tijd met alle hulp van Joyce!
Marije Daalman
10-07-24 21:09:48
Lieve Joyce,
Bedankt voor alle goede zorgen en hulp in onze kraamweek. Het was super fijn om jou bij de ongeplande thuis bevalling te hebben en daarna als onze kraamhulp. Je bent zo lief, geduldig en zorgzaam voor onze baby maar ook voor ons. Je hield alles goed in de gaten en we konden je altijd alles vragen. Vanaf het begin al verliep het contact super goed. Je was aanwezig maar op sommige momenten merkte je dat ook wel eens niet. We hopen dat we je over een aantal jaar nogmaals mogen bellen;)
Sharonne
19-06-24 15:41:27
Lieve Joyce, nogmaals zo onwijs bedankt voor je goede zorgen in onze kraamweek. Zo relaxed en gezellig. Door jou hebben wij helemaal kunnen genieten van onze zoon en hebben wij heerlijk op een roze wolk kunnen zitten. Heel veel liefs, van ons!
Alinda G
19-06-24 10:56:31
Joyce heeft veel voor mij betekend in de kraamtijd. Ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak! Ze was erg behulpzaam en gaf goede informatie en steun. Het had niet beter gekund.
Romy Visser
05-06-24 08:01:07
Lieve Joyce! Wat en geweldige week heb je ons gegeven! Je hebt mij en kleine Cruz zo goed verzorgd! Door jou wist ik meteen als mama wat ik moest doen en haalde mijn onzekerheden weg!
Je bent en topper en je weet wat je doet!
Dikke kus
Sylvia De Boer
21-05-24 14:31:15
Lieve Joyce,
Wat een geluk dat je bij ons kon komen in deze drukke tijd! Door jou aanwezigheid, hulp en expertise heb ik een super fijne kraamweek gehad en heb ik echt kunnen genieten van de kleine. Ook het badje met haar zus was echt een super ervaring.
Bedankt voor zelfvertrouwen dat je me hebt gegeven als kersverse moeder, ook toen mijn vriend een paar dagen weg moest.
Je bent een harde werker met een positieve vibe en een goed gevoel voor humor. Het is dat een tweede er niet in zit, maar anders… ;)
Michelle Gerlofsma
21-05-24 09:12:51
Waar moet ik beginnen? Lieve Joyce, jij hebt opnieuw van onze kraamweek zo’n fijne week gemaakt. Het huis is nog steeds een beetje stil zonder jou. Na onze ervaring met ons eerste kindje kon ik niet wachten om jou te bellen en te vertellen dat ik opnieuw zwanger was. Je bent een rustig en warm persoon en dat beide vind ik heel erg prettig tijdens de kraamweek. Ook voor ons eerste zoontje ben je zo lief en geduldig. De heerlijke bakjes fruit en goede zorgen, ik heb er dit keer optimaal van kunnen genieten en zou iedereen zo’n lieve kraamverzorgster toe wensen. Bedankt voor alles, ik zal het nooit vergeten en hoop stiekem je ooit nog een keer te kunnen bellen ;)
Shel Verhoeven
27-04-24 16:34:36
Wij hadden na ons eerste bevalling een kraamzorg via een bureau. Na een slechte ervaring, ben ik ontzettend blij dat we de keuze hebben gemaakt om bij een tweede kindje Joyce als ons kraamzorg te vragen. Wat een verademing. Joyce is behalve heel lief ook heel rustig en professioneel. Ze doet haar dingetjes, maar maakt ook tijd voor een gezellig praatjes tussendoor. Ook was ze heel lief met ons zoontje van 2.5jaar oud. En geeft ze je nooit het gevoel dat je teveel vraagt, waardoor je je niet opgelaten voelt ( liggend vanuit het bed). Stress is bij haar niet op te merken. Joyce is bij ons meer dan een week geweest en we missen haar aanwezigheid nu ze er niet meer is. Mocht je nog twijfelen.. joyce zal je niet teleurstellen.
Groetjes
Tom, Shelly, Ben en Isa.
Sharon C.
12-04-24 21:09:04
Joyce heeft ons een hele prettige kraamtijd bezorgd. Ze heeft veel kennis en is erg toegankelijk. Ze heeft een lieve, warme, rustige en open persoonlijkheid. Ik zou Joyce aan iedereen aanbevelen!
Visser
04-03-24 18:37:56
Lieve Joyce,
Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met jou! Je hebt veel geduld, legt alles duidelijk uit en brengt veel kennis met je mee, je bent gezellig, liefdevol en hebt ons goed verzorgd. Bedankt voor alles!
Eva Aumaj
19-02-24 14:53:36
Lieve Joyce,
Wat hebben wij een fijne week met jou gehad. Je hebt ons alles zo goed en met geduld uitgelegd. Ik zal je aan iedereen aanraden en bij een eventuele volgende bevalling zeker weer inschakelen. Bedankt voor alles.
Eva P
17-01-24 19:47:14
Lieve Joyce, wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad dankzij jou! Je bent lief, zorgzaam en geduldig en hebt ons al het nieuws geleerd door het ons meteen zelf te laten doen. Dat vonden wij heel prettig.
Liefs!
Cindy K.
05-01-24 08:00:00
Wij waren heel blij met de komst van Joyce. Ze is lief, vrolijk, geduldig en beschikt over veel kennis die ze graag met je deelt!
Doris Brink
15-11-23 13:45:08
Los van haar kennis en kunde is het gewoon gezellig om Joyce thuis te hebben. Ze straalt rust uit en dat is precies wat je wilt in je kraamweek. Het heeft onze kraamweek onwijs gemaakt. Mega fijne ervaring.
Jill Van Bezooijen
02-11-23 17:00:44
Wij hebben een hele fijne week gehad met Joyce als kraamhulp. Ze heeft ons alles super goed uitgelegd en fijne tips gegeven waar we heel veel aan hebben. Het voelde allemaal gelijk heel vertrouwd en zou het daarom ook iedereen aanraden om Joyce als kraamhulp te vragen!
Vincent en Bianca Van den brink
06-10-23 19:07:55
Het gene wat je hoopt te vinden in een kraamzorg maakt Joyce helemaal waar, mega vrolijk elke dag en mega kundig in haar vak.
Ze heeft ons super goed geholpen en veel geleerd met ons eerste kleintje.
De eerste spannende week is echt voorbij gevlogen…
Ik denk eigenlijk niet dat ze deze goeie recensie nodig heeft maar ik gun iedereen joyce :)
Denise Drommel
04-10-23 09:48:11
Wij waren super blij met de hulp van Joyce,
Wat een lieve meid en wat legt ze alles goed uit.
Joyce neemt overal goed de tijd voor en geeft een fijne zweer in huis.
Voor ons zeker een aanrader.
Dankjewel voor de goede zorgen.

We weten je weer te vinden bij de volgende Joyce!

Liefs,

Denise, Chevy & Baby Milana
Donna Verswijveren
04-10-23 07:05:50
5 weken geleden is onze tweede dochter geboren en op advies van mijn beste vriendin, hadden wij Joyce dit keer als kraamverzorgster. Wat een ontzettende fijne en gezellige kraamweek hebben wij dit keer gehad. Joyce is super relaxed en nuchter. Denkt mee, is een aanpakker die ervoor zorgt dat je geen omkijken hebt naar je huishouden en dat je goed eet en drinkt. Daarnaast is ze onwijs lief en rustig in de omgang met in ons geval onze beide kindjes. Mijn man en ik vonden het stiekem heel erg jammer toen ze op haar laatste dag weg ging, wetende dat ze de dag erna niet meer zou komen. Mocht er in de toekomst nog een derde komen, dan gaan wij absoluut weer voor Joyce. Ik kijk er nu al naar uit haha.
Iris en Ernest Adriaansz
14-09-23 21:37:19
Afgelopen maand is ons eerste kindje geboren. Als kersverse ouders kregen we gelukkig de hulp van Joyce voor de kraamzorg. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. We wisten niet goed wat we konden verwachten omdat Joyce net als ZZPer begonnen was, maar Joyce deed alles ver boven verwachting. Joyce is flexibel, ervaren, jong, voelt de sfeer goed aan, helpt in het huishouden, hielp ons met onze grenzen bewaken en vult bij waar nodig. Haar communicatie was ook heel.aangenaam. we voelden ons echt bij haar op ons gemak.

Ze was een enorme coach voor ons en met een stuk meer zelfvertrouwen liet ze ons achter. Ze had van ons nog weken mogen blijven.

We zijn Joyce voor eeuwig dankbaar voor de fijne eerste weken met onze zoon.
Richella en stefan Wijkhuizen
05-09-23 15:01:13
Door joyce hebben wij een heerlijke kraamweek mogen ervaren. We waren super blij met haar hulp de afgelopen week.
Tonen: 5  10   20